آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 تخم مرغ – 1 لیوان شکر – 1 لیوان شیر – نصف لیوان روغن مایع – پوست رنده شده یک پرتقال – نصف لیوان گردو کمی خرد شده – 2 لیوان آرد – وانیل – 10 گرم بکینگ پودر
برای روش: 1 سفیده تخم مرغ – یک پنچ نمک – کمی شکر
طرز تهیه
✏تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین 15 دقیقه، بعد همزن رو بزارین کنار و با قاشق چوبی، شیر و روغن مایع رو اضافه کنین، بعد پوست پرتقال و گردو رو اضافه کنین و بعد مواد خشک رو 2 بار الک کنین و به مواد اضافه کنین. قالبتون رو روغن بمالین و آرد بپاشین، کیک رو در فر گرم 180 درجه بپزین. برای روش، تخم مرغ رو با نمک خوب بزنین، بعد کمی شکر که کاملا آب شده رو اضافه کنین و حداقل 15 دقیقه بزنین. بعد ازینکه کیک پخت و سرد شد، روش بمالین، فرتون رو از پایین خاموش کنین و فقط بالاش روشن باشه و درجه اش هم 120 بزارین و تا وقتیکه روش ترک بخوره، بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه