آموزش طرز تهیه کیک پان اسپانیا با آرد برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد برنج 150 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 5 عدد
وانیلل 1قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغها را با نمک و شکر خوب هم میزنیم تا پف کند و شکر در آن کاملاً حل شود و کرم رنگ شود. (حدود ۱۰ دقیقه)
2-وانیل را با آرد برنج مخلوط میکنیم.
3-آرد برنج را بعد از الک کردن به تخممرغ هایمان اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملاً آرد برنج به خورد تخم مرغ ها برود.
4-قالب کمربندی ۲۴ سانتی را چرب کرده و آن را کاملاً آردی میکنیم. اگر قالب کمربندی ندارید از قالب ساده استفاده کنید. قالب کمربندی فقط زمان خارج کردن کیک از قالب، کار شما را راحت میکند وگرنه فرق دیگری ندارند.
5-مایع کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار میدهیم.
سایر نکات
یک کیک ساده که بجای آرد از آرد برنج برای تهیه آن استفاده میشود، افرادی که به گلوتن حساسیت دارند به راحتی این کیک را تهیه کنند. اگر میخواهید کیکتان رنگ و لعاب دیگری داشته باشد و یا از این سبکی دربیاید میتوانید از تکههای میوه داخل و برای تزئین روی آن استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه