آموزش طرز تهیه کیک هویج گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 عدد هویج
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر روغن مایع
1 لیوان گردوی خرد شده
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد
طرز تهیه
تخم مرغ در دمای اتاق را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که به قوام خامه برسد خوب هم بزنید (5_4 دقیقه هم بزنید)
روغن مایع ، گردوی خرد شده و هویج رنده شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر ، وانیل و دارچین را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه بدون اینکه در فر را باز کنید بپزید. بعد از 40 دقیقه کنترل کنید اگر پخته بود از فر بیرون آورید و اگر نپخته بود کمی دیگر بپزید و با خلال دندان تست کنید سپس فر را خاموش کنید. در فر را کمی باز کنید و 20_15 دقیقه کیک را داخل فر خاموش با در نیمه باز نگه دارید سپس از قالب بیرون آورید. روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه