آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج و گردو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
هویج رنده شده 3 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
دارچین 1 قاشق غذا خوری
وانیل‏ شکری 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 3 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا بکینگ پودر+آرد+دارچین را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید سپس فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن میکنیم تا گرم بشه.

2-شیر+روغن+شکر+وانیل را خوب میزنیم تا حباب دار شود.بعد تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم یعنی یکی اضافه کردیم خوب میزنیم سپس بعدی به همین صورت.

3-هویج را اضافه کرده با لیسک خوب مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را که قبلا باهم مخلوط کردید به آن اضافه کنید و دورانی با لیسک هم بزنید.

4-درنهایت گردو را با دوقاشق آرد مخلوط کنید سپس به مایع کیک اضافه کنید وآرام مخلوط کنید.

5-مواد را توی قالب چرب شده بریزید و با دمای ۱۸۰بذارید ۴۵دقیقه بپزه.

سایر نکات

میزان دما بستگی به نوع فرتون داره 150-180 متغیر هست.مرسوم است این نوع کیک را با پودر قند کاور میکنن که این به سلیقه خودتونه.
طرز تهیه کیک هویج و گردو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی