آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 پیمانه
آرد 3 پیمانه
هویج رنده شده 3 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
دارچین 1 قاشق غذا خوری
وانیل شکری 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 3 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا بکینگ پودر+آرد+دارچین را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید سپس فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن میکنیم تا گرم بشه.
2-شیر+روغن+شکر+وانیل را خوب میزنیم تا حباب دار شود.بعد تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم یعنی یکی اضافه کردیم خوب میزنیم سپس بعدی به همین صورت.
3-هویج را اضافه کرده با لیسک خوب مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را که قبلا باهم مخلوط کردید به آن اضافه کنید و دورانی با لیسک هم بزنید.
4-درنهایت گردو را با دوقاشق آرد مخلوط کنید سپس به مایع کیک اضافه کنید وآرام مخلوط کنید.
5-مواد را توی قالب چرب شده بریزید و با دمای ۱۸۰بذارید ۴۵دقیقه بپزه.
سایر نکات
میزان دما بستگی به نوع فرتون داره 150-180 متغیر هست.مرسوم است این نوع کیک را با پودر قند کاور میکنن که این به سلیقه خودتونه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه