آموزش طرز تهیه کیک هویج به روش بخارپز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
روغن گیاهی ۶ قاشق غذاخوری
هویج ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
عسل ۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
زرده تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۶ عدد قالب رمکین ۱۵۰ میلیلیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبههای بلند بذارید.
در کاسهای، هویج رنده شده رو با روغن، شکر قهوهای، عسل، زنجبیل، تخممرغ و زرده تخممرغ ترکیب کنید.
در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالبهای آماده شده بریزید.
آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالبها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
قالب ها رو حداقل برای ۳۰ دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیکها رو از قالبها جدا کنید و بعد اونها رو برگردونید.
میتونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه