آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1.5 پاکت بکینگ پودر (15 گرم یا 3.5 قاشق چای خوری)
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
2 عدد هویج متوسط رنده شده با قسمت ریز رنده کنید (در یک جهت رنده کنید که آب پس ندهد)
1 استکان گردوی درشت خرد شده
1.5 قاشق چای خوری دارچین
2.5 استکان آرد (1 استکان آرد حدود 50 گرم است ، 125 گرم آرد)

مواد لازم برای محلبی:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید در آخر هویج رنده شده ، گردو و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف پیرکس سایز متوسط و چرب شده بریزید(قالب دیگه هم میشه) در فر 170 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (حدود 45_40 دقیقه ، با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
برای محلبی تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. وقتی غلیظ شد وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
کیک را از وسط ببرید و نصف محلبی را روی کیک بمالید و کیک دیگر را روی محلبی بذارید. محلبی باقیمانده را روی کیک بریزید و صاف کنید و 2 ساعت در یخچال بذارید سپس به دلخواه تزیین کرده سرو کنید
طرز تهیه کیک هویج با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی