آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هویج با سس شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هویج با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

عدد هویج متوسط
2003 میلی روغن مایع
3 عدد تخم مرغ بزرگ
350 گرم شکر
1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال
اگر دارید1 قاشق مرباخوری عرق بهار نارنج
240 گرم آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق مرباخوری)
1 قاشق مرباخوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
1/2 قاشق چایخوری پودر میخک
1/2 قاشق چای خوری نمک
سس شکلاتی:
150 گرم شکلات ریز خرد شده تلخ 70% کاکائو
80 گرم کره
1 قاشق چای خوری عسل
1 پنس نمک دریایی

طرز تهیه

فر را روی درجه 220 گرم کنید. قالب کیک میان تهی را با کره چرب کنید آرد بپاشید و اضافه های آرد را بیرون بریزید.
هویج را بشویید و پوست هویج را بکنید. در اندازه کوچک و باریک خرد کنید. هویج ، شکر ، روغن مایع ، رنده پوست پرتقال ، عرق بهار نارنج و تخم مرغ ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. آرد و تمام مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. خیلی هم نزنید در حد مخلوط شدن آرد کافی است. داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر با درجه 220 به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس درجه فر را روی 200 بذارید و 30 دقیقه دیگر بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و اگر پخته بود از فر بیرون آورید. بعد از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه صبر کنید خنک شود و از قالب بیرون آورید و روی توری بذارید.
برای سس شکلاتی، شکلات، عسل و کره را داخل ظرف چینی و یا شیشه ای بریزید (ظرف در برابر حرارت مقاوم باشد). داخل یک قابلمه به اندازه 3بند انگشت آب بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی آب جوشید حرارات را کم کنید ظرفی که عسل و کره را ریختید روی بخار آب در حالیکه هم میزنید شکلات را به روش بنماری آب کنید. وقتی کاملا آب شد و حالت یکدست گرفت از روی اجاق بردارید نمک را اضافه کنید و هم بزنید. 8_7 دقیقه در دمای اتاق بذارید خنک شود. سپس سس شکلاتی را روی کیک خنک شده بریزید. نوش جان(دستور به زبان
طرز تهیه کیک هویج با سس شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی