آموزش طرز تهیه کیک هویج با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
عدد هویج متوسط
2003 میلی روغن مایع
3 عدد تخم مرغ بزرگ
350 گرم شکر
1 قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال
اگر دارید1 قاشق مرباخوری عرق بهار نارنج
240 گرم آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق مرباخوری)
1 قاشق مرباخوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده
1/2 قاشق چایخوری پودر میخک
1/2 قاشق چای خوری نمک
سس شکلاتی:
150 گرم شکلات ریز خرد شده تلخ 70% کاکائو
80 گرم کره
1 قاشق چای خوری عسل
1 پنس نمک دریایی
طرز تهیه
فر را روی درجه 220 گرم کنید. قالب کیک میان تهی را با کره چرب کنید آرد بپاشید و اضافه های آرد را بیرون بریزید.
هویج را بشویید و پوست هویج را بکنید. در اندازه کوچک و باریک خرد کنید. هویج ، شکر ، روغن مایع ، رنده پوست پرتقال ، عرق بهار نارنج و تخم مرغ ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود. آرد و تمام مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. خیلی هم نزنید در حد مخلوط شدن آرد کافی است. داخل قالب بریزید و در طبقه وسط فر با درجه 220 به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس درجه فر را روی 200 بذارید و 30 دقیقه دیگر بپزید. با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید و اگر پخته بود از فر بیرون آورید. بعد از بیرون آوردن از فر 10 دقیقه صبر کنید خنک شود و از قالب بیرون آورید و روی توری بذارید.
برای سس شکلاتی، شکلات، عسل و کره را داخل ظرف چینی و یا شیشه ای بریزید (ظرف در برابر حرارت مقاوم باشد). داخل یک قابلمه به اندازه 3بند انگشت آب بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی آب جوشید حرارات را کم کنید ظرفی که عسل و کره را ریختید روی بخار آب در حالیکه هم میزنید شکلات را به روش بنماری آب کنید. وقتی کاملا آب شد و حالت یکدست گرفت از روی اجاق بردارید نمک را اضافه کنید و هم بزنید. 8_7 دقیقه در دمای اتاق بذارید خنک شود. سپس سس شکلاتی را روی کیک خنک شده بریزید. نوش جان(دستور به زبان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه