آموزش طرز تهیه کیک هندوانه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ 2 عدد
شکر 50 گرم
آرد سفید 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 2.5 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
آب ولرم 1.5 قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی (قرمز و سبز) به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید
2-فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.
3-هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
4-در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید.
5-سفیدهها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود.
6-سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند
7-آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر
8-مواد را در یک ظرف کاسهای شکل که قبلا چرب کردهاید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.
9-به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
10-بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.
11-خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خطهای روی هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه