آموزش طرز تهیه کیک هل و گلاب و زعفران با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای8 نفر
تخم مرغ3 عدد
آرد سفید 1/4 لیوان
هل 1 قاشق غذاخوری سرخالی
گلاب 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری
شکر 1 لیوان
باترمیلک 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
سرکه سفید برای باترمیلک 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1/2 لیوان
مواد لازم سس :
شیر 1.5 لیوان
سس کاراملی 2 قاشق غذا خوری
خامه 2 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
گلاب 1 قاشق
طرز تهیه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه