آموزش طرز تهیه کیک نوتلا فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری نوتلا(یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان نشاسته(پودر نشاسته گندم)
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
مواد لازم برای سس شکلاتی:
50 گرم شکلات شیری
50 گرم شکلات تلخ
3 قاشق غذاخوری خامه مایع(و یا خامه صبحانه معمولی)
2 قاشق غذاخوری نوتلا
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند با همزن بزنید. سپس به ترتیب شیر ، روغن مایع ، پودر کاکائو ، نوتلا و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس نشاسته و آرد را در حالیکه الک کنید به مواد اضافه کنید و یک بار هم بزنید.(در حد مخلوط شدن هم بزنید کافی است خیلی زیاد هم نزنید پف مواد میخوابد) در آخر بکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام و بودن اینکه پف مایه کیک گرفته شود هم بزنید. داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و چند بار قالب را روی میز بزنید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید(بیست دقیقه اول در فر را اصلا باز نکنید سپس با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) برای سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه گرم کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد نوتلا را اضافه کنید و هم بزنید. کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و سس شکلاتی را روی کیک بریزید و فندق فراوان بپاشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه