آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک نرم و خیس، عالیههه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک نرم و خیس، عالیههه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد:۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۲۲۰ گرم
شکر:۱ و ۳/۴ پیمانه یا ۳۵۰ گرم (میشه کمتر زد)
پودر کاکائو:۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
بکینگ پودر:۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین:۲ قاشق چای‌خوری
نمک:۱ قاشق چای‌خوری
باترمیلک (دستور در پایین):۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر
روغن مایع:۱/۲ پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر
۲ تخم مرغ بزرگ یا ۳ تخم مرغ متوسط، حتما حتما هم دمای اتاق
عصاره خالص وانیل:۱ قاشق چایخوری
نسکافه گرم که شکر نداره (یا آب گرم یا چای گرم) :۱ پیمانه یا ۲۴۰ میلی لیتر

برای باترکریم شکلاتی:
کره نرم (در دمای اتاق):۲۹۰ گرم
پودر قند:۳-۴ پیمانه یا ۳۶۰-۴۸۰ گرم
پودر کاکائو:۳/۴ پیمانه یا ۶۵ گرم
خامه صبحانه (تا به غلظت دلخواه برسه):۳-۵ قاشق غذاخوری یا ۷۵-۴۵ میلی لیتر
عصاره خالص وانیل:۱ قاشق چای‌خوری
نمک (اختیاری):۱/۲ الی ۳/۴ قاشق چای‌خوری
نکته:میتونین از مخلوط خامه فرم گرفته و پودر کاکائو یا شکلات آب شده استفاده کنید بجاش

طرز تهیه

فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، دو قالب ۲۳ سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین، آرد، پودر کاکائو، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین. باترمیلک، روغن، تخم مرغ ها و وانیل رو با سرعت بالای همزن بزنین تا مخلوط شن کاملا،به آرامی مواد خشک رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنین تا فقط مخلوط شن، زیاد نه، بعد نسکافه رو اضافه کنید و مخلوط کنین.مایع خیلی شل خواهد بود.داخل قالبها بریزین و ۲۷-۲۳ دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از وسط کیک ها.
برای باترکریم، با سر پدالی همزن، و با سرعت بالا، کره رو حدود ۲ دقیقه بزنین تا خامه ای شه بعد سرعت همزن رو کم بزارین و کم کم حدود ۳ و نیم پیمانه از پودر قند و همچنین پودر کاکائو رو اضافه کنید، خوبه خوب هم بزنین،حدود ۲ دقیقه، بعد سرعت همزن رو متوسط بزارین و وانیل و خامه رو اضافه کنید، بعد سرعت همزن رو زیاد کنین و ۱ دقیقه بزنین. حالا اگه دوس دارین غلیظ تر شه و یعنی سفتتر شه، میتونین ۱/۲ پیمانه دیگه پودر قند اضافه کنید و بزنین. نمک هم خواستین بزنین.
نکته: این کیک در دمای اتاق و کاملا بسته، تا ۴ روز میمونه، در یخچال هم تا ۷ روز میمونه و تا ۳ ماه هم فریزر میشه گذاشت.

برای باترمیلک، داخل ۱ پیمانه، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و ۵ دقیقه صبر کنین تا شیر ببره.
طرز تهیه کیک نرم و خیس، عالیههه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی