آموزش طرز تهیه کیک نارنگی با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای0 1 نفر
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
پوره نارنگی 1 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
وانیل /2 قاشق چای خوری
رنده پوست نارنگی 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
مواد لازم سس :
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
آب نارنگی 1/2 لیوان
شکر یا عسل 2 قاشق غذا خوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-نارنگی را با مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید و از صافی رد کنید تا پوست های درشت آن جدا شود.
2-تخم مرغ ، شکر ،وانیل و رنده پوست نارنگی را با همزن به مدت ۵ بزنید تا کرمی و کشدار شود.
3-سپس روغن مایع و پوره نارنگی را اضافه کرده و چند ثانیه دیگر به هم بزنید.
4-آرد ، نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی به مایع کیک فولد کنید.
5-مایع را در قالب مورد نظر (ترجیحا میان تهی) ریخته و به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
6-برای تهیه سس همه مواد سس به غیر از آب را مخلوط کرده و روی اجاق قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا خودش را بگیرد اگر احساس کردید سس سفت است مقداری آب اضافه کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه