آموزش طرز تهیه کیک موز و فندق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ
1 انگشت کمتر از 1 پیمانه شکر
130 گرم کره
نیم پیمانه شیر
2 پیمانه آرد
4 موز رسده متوسط (اگه کوچکن، 5 تا)، پوره شده
وان
10 گرم بکینگ پودر
نیم پیمانه فندق یا گردو درشت خرد شده
–
برای روی کیک:
فندق یا گردو درشت خرد شده
طرز تهیه
کره و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، بقیه مواد بجز فندق و موز هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد پوره موز و فندق یا گردو هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا همه چی مخلوط شه.داخل قالب 22-24 سانتیمتری که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و روش فندق یا گردو بریزین و در فر گرم شده 175 درجه حدود 40-50 دقیقه بپزین تا تستر تمیز دربیاد از داخل کیک و روی کیک سرخ شه.30 دقیقه اول، در فر رو باز نکنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه