آموزش طرز تهیه کیک مرنگ انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
تخم مرغ (سفیده) 6 عدد
شکر 1.5 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 1/2 قاشق سوپ خوری
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم ماسکارپونه
مربای آلبالو یا انار 1/3 پیمانه
دانه انار 1/3 پیمانه
آب پرتقال 1/2 پیمانه
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
پنیر موسکارپونه 1/2 پیمانه
پودر وانیل 1 قاشق چای خوری
دانه انار برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب گرد و توخالی را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس آن را کنار بگذارید.
2-سفیده ها را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود و پف کند. سپس شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا حدود ۷-۶ دقیقه بزنید. بعد آبلیمو، وانیل و نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره به مدت ۱ دقیقه مواد را خوب بزنید.
3-مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر بریزید و پخش کنید، سپس آن را به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی مرنگ آماده شد، فر را خاموش کنید. درِ آن را باز کنید و بگذارید کیک داخل فر به آرامی سرد شود. بعد آن را از فر خارج کنید، داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و بگذارید در جای خشک و دمای اتاق بماند و کاملا سرد شود.
4-برای تهیه کرم ماسکارپونه خامه فرم گرفته، پنیر ماسکارپونه و وانیل را با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس مربا، دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم آماده شود.
5-موقع سرو، کرم را روی کیک بریزید و کیک را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه