آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک مرمر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک مرمر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 لیتر شیر
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
4 قاشق غذاخوری نشاسته(نشاسته گندم)
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پنیر ماسکارپونه(250 گرم) و یا 1 پاکت پودر کرم شانتی (پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است)
2 پاکت بیسکوییت کاکائویی(300 گرم ، بیسکوییت پتی بور یا هر بیسکوییت دیگر)

مواد لازم برای گاناش:
80 گرم شکلات شیری
100 میلی خامه
خامه را کمی گرم کنید(نجوشد) سپس اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود.

طرز تهیه

بجز ماسکارپونه و یا پودر کرم شانتی بقیه مواد را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید ماسکارپونه و یا کرم شانتی را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود.
بیسکوییت ها را داخل ظرفی خرد کنید خیلی ریز نشود. کرم پخته شده و ولرم را داخل ظرف بریزید و بدون اینکه له کنید هم بزنید. داخل قالب لوف که سلفون کشیدید بریزید و بدون اینکه زیاد فشار بدید و له کنید صاف کنید.
6_5 ساعت داخل فریزر بذارید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید(نیم ساعت قبل از سرو از فریزر بیرون بیارین). روی کیک گاناش بریزید و به دلخواه تزیین کنید
طرز تهیه کیک مرمر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی