آموزش طرز تهیه کیک محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کیک محلبی
مواد لازم:
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر
2.5 قاشق غذاخوری آرد (سر پر)
2.5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (سر پر)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
برای لایه وسط:
1 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
برای کرم لایه آخر:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر
پودر نارگیل برای پاشیدن روی کرم
طرز تهیه
برای محلبی تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه با لیسک (یا همزن دستی)مدام هم میزنید تا وقتیکه حباب بزند بپزید سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. ظرف پیرکس بزرگ را با آب خیس کنید و محلبی را داخل ظرف بریزید. وقتی که محلبی گرم است بیسکوییت ها را روی محلبی بچینید و کنار بذارید سرد شود.
در آخر پودر کرم شانتی و شیر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و روی بیسکوییت ها بریزید و صاف کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) سپس روی کرم پودر نارگیل بپاشید و به دلخواه تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه