آموزش طرز تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنیر ماسکارپونه یک پنیر خوشمزه و سرشار از ویتامینهای محلول در چربی است. این پنیر به خاطر بافت نرم، عطر و طعم خامهای و رنگ سفید شیری برای تهیه دسر و کیک و انواع چیزکیک بسیار پرکاربرد است. تا به حال با این پنیر، طرز تهیه دسرهای مختلفی را آموزش دادیم. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کیک ماسکارپونه لیمویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
یکسوم پیمانه کره نرم
۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۱ پیمانه شکر
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
۴ عدد تخم مرغ
یکدوم پیمانه آرد
یکسوم پیمانه آب لیمو ترش
کرم ماسکارپونه لیمویی طبق دستور داده شده
طرز تهیه
کره، شکر، پوست لیموترش رنده شده و پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک و کرم رنگ شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و خوب بزنید تا کرم رنگ شوند.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به تدریج به همراه آبلیموترش به مایه کیک اضافه و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مایه کیک ماسکارپونه لیمویی را میتوانید درون قالب لوف به ابعاد ۱۵×۲۰ که کف آن را با کاغذ مومی پوشاندهاید در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید یا به صورت کاپ کیک بین قالب مافین به صورت مساوی تقسیم و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه طبخ کنید.
پس از سرد شدن روی کیکها را میتوانید با کرم ماسکارپونه لیمویی تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه کرم ماسکارپونه لیمویی
۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را به همراه سهچهارم پیمانه خامه صبحانه و ۱ قاشق سوپخوری پوست لیمو ترش رنده شده و ۲ قاشق چایخوری آبلیموترش تازه مخلوط و با همزن برقی خوب بزنید تا مواد یکدست شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه