آموزش طرز تهیه کیک ماست، دارچین، کشمش و میوه های خشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 تخم مرغ، همدمای اتاق
حدود 1 پیمانه و ۴ قاشق غذاخوری شکر، بسته به ذایقه کم یا زیاد کنین (خودش 2 پیمانه گفته بود)
1 قاشق چایخوری پودر دارچین
1 پیمانه یا 170 میلی لیتر ماست، ترجیحا شیرین
170 میلی لیتر روغن مایع
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
2 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/2 الی 1 پیمانه کشمش (اختیاری)
1/2 پیمانه میوه خشک شده(اختیاری)
1 قاشق غذاخوری آرد
1/2 پیمانه گردو (اختیاری)
– برای روی کیک:(اختیاری):
1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
1/2 پیمانه شکر
–
طرز تهیه
فر رو در دمای 175-180 درجه بزارین، یک قالب 28 در 35 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین.
داخل کاسه کوچکی، کشمشها، میوه های خشک، گردو و آرد رو مخلوط کنین تا همشونو آرد بپوشونه تا حین پخت ته نشین نشن.
در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین تا سبک شه، بعد روغن، دارچین، وانیل و ماست رو اضافه کنید و بزنین تا فقط مخلوط شن، آرد و نمک رو 2 بار الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.زیاد مخلوط نکنین.
حالا مخلوط کشمش رو بهمراه بکینگ پودر اضافه کنین و مخلوط کنین به آرامی. زیاد نه.میتونین بکینگ پودر رو همراه آرد و نمک اضافه کنید.
مخلوط رو داخل قالب بریزین و پخش کنین و روش مخلوط شکر و دارچین بریزین، بصورت یکنواخت. که زیاد توصیه نمیکنم، فقط دارچین بنظرم کافیه که روش الک کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه