آموزش طرز تهیه کیک مارمالادی(انگور خارجی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن 1/2 لیوان
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
مارمالاد انگور 1 لیوان
کشمش و گردویی خردشده 1 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط میکنیم و آنقدر باهمزن میزنیم تا نرم و پفکی شود
2-سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هرسری با همزن بمدت یک دقیقه میزنیم و وانیل را هم اضافه میکنیم
3-مارمالاد را به مخلوط تخم مرغی اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم
4-آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار الک میکنیم
5-آرد و شیر را در سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم
6-نصف لیوان کشمش و گردو خورد شده را در آرد میغلتانیم تا حین پخت دربین مواد پخش شود و در ته ظرف ته نشین نشود
7-فر را بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه گرم میکنیم و قالب را چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و بمدت ۵۰دقیقه تا یک ساعت حاضر میباشد
8-درانتها میتوانید این کیک را بهمراه میوه و ژله بریلو تزیین کنید وبهمراه چای نوش جان کنید تزیین با خامه این کیک هم عالی است
سایر نکات
درضمن پخت مارمالاد این انگور هیچ مشکلی از لحاظ شرعی ندارد و با انگور های دیگر متفاوت میباشد و پخت مربا و مارمالاد این انگور در شمال کشور بسیار زیاد میباشد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه