آموزش طرز تهیه کیک ماربل پرتقالی-شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم آرد
10 گرم بکینگ پودر
وانیل
150 گرم پودر شکر
4 تخم مرغ
150 گرم کره آب شده
پوست و آب 1 عدد پرتقال
100 میلی لیتر خامه ترش (طرز تهیه در کانال)
1-2 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، قالبتون رو چرب کنید و آرد بپاشین.
طرز تهیه
خامه ترش، 50 گرم پودر شکر و پودر کاکائو رو هم بزنین، اگه نیاز بود کمی شیر اضافه کنین، در کاسه دیگه، آرد، بکینگ پودر، بقیه پودر شکر و وانیل رو مخلوط کنین، سپس تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هم بزنین، کره رو هم اضافه کنین و بزنین، بعد که همه چی خوب مخلوط شد، به دو قسمت تقسیم کنین و یکیشو کمتر کنین، و به اون کمتره، مخلوط شکلاتی رو اضافه کنین و مخلوط کنین، به دیگری هم پوست و آب پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنین. بعد هر دو رو همزمان داخل قالب بریزین و بعد با لیسک یا قاشق، که چرب کردین، داخل کیک دایره وار حرکت بدین. 40 دقیقه بپزین، و بعد از سرد شدن، از قالب دربیارین و پودر شکر الک کنین روش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه