آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک لیمویی بهمراه گلیز پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک لیمویی بهمراه گلیز پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 1 ساعت و 25 دقیقه برای 14 نفر

مواد لازم:

برای پاند کیک لیمویی
1/2 پیمانه کره همدمای
1/2 پیمانه روغن قنادی (گیاهی)مثل کره اس
3 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چایخوری نمک (ایشون چون از کره نمک دار استفاده کرده، شما کمی بیشتر بزنین)
2 پیمانه شکر
5 تخم مرغ بزرگ هم دمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری پوست لیمو تازه رنده شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه کشیده شده
1 پیمانه باترمیلک

برای گلیز پنیری:
85 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه هم دمای اتاق
1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه کشیده شده
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه پودر قند الک شده

طرز تهیه

یک قالب 25 سانتیمتری که وسطش خالیه رو چرب کنین و آرد بپاشین، فر رو در دمای 180 درجه بزارین، آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین رو مخلوط کنین و الک کنین. در کاسه دیگه، کره ها و شکر رو 5 دقیقه با همزن بزنین تا خامه ای شه. تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب بزنین تا اثری از زرده ها نمونه، وانیل، پوست و آب لیمو رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد یکدرمیان در 2 مرحله مخلوط مواد خشک و باترمیلک رو اضافه کنید و مخلوط کنین و یا با لیسک زیرو رو کنین.با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنیم.60-70 دقیقه بپزین. تا خلال چوبی تمیز دربیاد از وسط کیک یا خرده هاش خشک باشه.20-30 دقیقه بعد ازینکه سرد شد از قالب دربیارین و بزارین کااملاا سرد شه.
برای گلیز پنیری، پنیر رو با همزن بزنین تا نرم شه، وانیل، آب و پوست لیمو رو اضافه کنید و بزنین، بعد با دور کند همزن، پودر قند رو اضافه کنید و بزنین تا نرم شه،بعد با قاشق روی کیک سرد شده بدین.
در یخچالنگهیخچال نگهداری کنید
طرز تهیه کیک لیمویی بهمراه گلیز پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی