آموزش طرز تهیه کیک لحاف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتری
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (حدود 170 گرم)
1 لیوان روغن مایع(حدود 170 گرم)
1 لیوان آب ولرم (200 گرم)
3 لیوان آرد(1 لیوان آرد حدود 110 گرم)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای مواد پنیری:
400 گرم پنیر لبنه
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر قند
1 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. الان میتوانید هم زن برقی را کنار بذارید. سپس روغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده هم بزنید و کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و در یک سمت آرام آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر را چرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. سپس بدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زدن کافی است. مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. به شکل لحافوقتی کار ریختن مواد تمام شد مواد باقیمانده را دوباره روی همان خطوط بریزید و تمام مواد را تمام کنید.داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان پختن کیک را تست کنید. بعد از اینکه کیک از فر خارج و سرد شد میتوانید سرو کنید. لازم نیست داخل یخچال بذارید. در دمای اتاق نرم و تر میماند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه