آموزش طرز تهیه کیک لبو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیق
مواد لازم برای 6 نفر
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/2 لیوان
پوره لبو پخته 1/2 لیوان
آب لبو 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا شکر و تخم مرغ ها رو با همزن میزنیم و بعد روغن و وانیل رو اضافه کرده آنقدر میزنیم تا مایه کرم رنگ بشه
2-بعد آب لبو رو اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا یکدست بشه
3-آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و بعد کم کم به مواد اضافه کرده و باهم زن میزنیم
4-بعد پوره لبو رو اضافه میکنیم و حدود پنج ثانیه با هم زن میزنیم و مواد رو داخل قالب چرب شده و آرد پاشی شده و یا کاغذ روغنی انداخته شده میریزیم
5-و تو فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه و یا روی گاز به مدت یک ساعت میپزیم من تو مایکروویو پختم البته به شکل کاپ کیک حدودا ۳۵ تا۴۰ دقیقه طول کشید
6-برای روی کیک از ژله بریلو استفاده کردم و از رنگ خود لبو و از رنده شده لبو برای دیزاینش استفاده کردم
سایر نکات
برای دوبرابر کردن تخم مرغ ها رو دو برابر کنید و به ازای هر تخم مرغ 30 گرم آرد اضافه کنید یعنی برای دوتا تخم مرغ اضافه تر شما نصف بیشتر یک پیمانه آرد اضافه کنیدلبو هم همین مقدار خوبه شکر هم 60 گرم اضافه کنید یعنی تقریبا 1/3 پیمانه چون 1 پیمانه شکر مساوی با 200 گرم هست روغن هم اصلا اضافه نکنید زیاد مهم نیست وانیل هم تبدیل به 1/4 قاشف چ خ کنیدبیکینگ پودر هم 1.5 قاشق مربا خوریش کنیدآب لبو 4 قاشق غ خ اضافه کنید اگه لازم بود اگه هم لازم نشد و غلظت مایه مناسب بود اصلا اضافه نکنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه