آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک لاوا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک لاوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

۲۵ گرم کره
۶۰ گرم کاتلا
۲ عدد تخم مرغ
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق غذا خوری آرد
یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل
یک چهارم قاشق چایی خوری دارچین
نمک به میزان لازم
طرز تهیه کیک لاوا

طرز تهیه

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تابه‌ای را روی گاز قرار دهید و کره را در آن بیندازید تا آب شود. سپس کاتلا را به کره اضافه کنید.

نمک، آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید سپس الک کنید.

درون ظرفی، شکر، وانیل و نیمی از تخم مرغ‌ها و زرده باقی مانده تخم مرغ‌ها را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا حجم مواد سه برابر شود. کره و کاتلا را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

مواد را با لیسک، کاملا با هم مخلوط کنید.

ترکیب آردی را اضافه کنید و مواد را کاملا با لیسک هم بزنید. به اندازه‌ای که نمک بین دو سر انگشتتان بماند، به مخلوطتان نمک اضافه کنید.

مواد کیک را در قالب‌های سرامیکی یا فلزی تک نفره بریزید طوری که یک سانتی متر از سر قالب خالی بماند. قالب را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید سپس قالب را از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه با یک چاقو دیواره‌‌های کیک را از قالب جدا کنید سپس آن را برگردانید تا کیک از قالب خارج شود. کیک لاوا را می‌توانید با یک اسکوپ بستنی سرو کنید.
طرز تهیه کیک لاوا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی