آموزش طرز تهیه کیک قیفی با خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک قیفی یک دسر و خوراکی خوشمزه است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم به راحتی خورده میشود. به خاطر همین این کیک برای مراسم و جشنهای کودکانتان گزینه مناسب و شیکی است. برای تهیه این کیک میتوانید به جای خامه از یک اسکوپ بستنی برای تزیین آن استفاده کنید.
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم شکر (نرم و دانه ریز)
یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
۱۵۰ گرم کره (ذوب شده)
۱۵۰ گرم آرد گندم (الک شده)
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یکهشتم قاشق چایخوری نمک
میکی کن سوربن (دلیس) به تعداد لازم
۳۵۰ گرم مینارین قنادی منجمد پمینا
ترافل مقداری برای تزیین
طرز تهیه
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. مینارین قنادی منجمد پمینا را در دمای محیط قرار دهید تا از حالت انجماد خارج شود. سپس آن را ۷ تا ۱۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
در ظرفی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا به صورت گرم درآید، سپس کره را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید.
در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید. سپس آن را به کرم آماده شده بیافزایید و با لیسک خوب هم بزنید.
کف قالبهای مینی مافین (متناسب با اندازه مینی کنها) را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالبها بریزید و به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزند.
پس از پخت کیک، آنها را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای محیط خنک شوند. سپس هر کدام از کیکها را داخل مینی کن سوربن قرار دهید و روی هر کدام را با مینارین قنادی فرم گرفته بپوشانید.
روی خامه مقداری ترافل بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه