آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک قهوه و دارچین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک قهوه و دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد 1.5 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شیر 1/3 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
قهوه فوری 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
گاناش و انواع مغزها برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه

1-تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

2-شیر را گرم کنید و قهوه فوری را در آن حل کنید و وقتی ولرم شد به مواد کیک اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. (با دور کند همزن)

3-در آخر مخلوط آرد و دارچین و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و کم کم افزوده و با لیسَک هم بزنید تا یکدست شود.

4-مواد کیک را در قالب بریزید. من در یک قالب ریختم. شما می‌تونید از قالبهای کاپ کیک هم استفاده کنید.

5-در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه (زمان بستگی به دمای فر دارد) بگذارید. نوش جان

سایر نکات

می‌تونید به جای یک پیمانه شکر قهوه‌ای، از نصف پیمانه شکر سفید و نصف پیمانه شکر قهوه‌ای استفاده کنید.
طرز تهیه کیک قهوه و دارچین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی