آموزش طرز تهیه کیک قهوه لیمو – تمشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
پودر قند و تمشک تازه برای تزئین به مقدار لازم
رنده پوست لیمو 1 قاشق چای خوری
تمشک 1 پیمانه
جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای 85 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره آب شده 1/2 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آرد کامل 1.5 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کنید. سپس روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
2-برای تهیه خمیر کیک، در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3-در یک کاسه متوسط، یک پیمانه شکر و کره را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
4-یک عدد تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین به مدت یک دقیقه هم بزنید.
5-مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید. سپس شیر را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
6-برای تهیه مواد میانی چیزکیک، در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای و ¼ پیمانه شکر را با سرعت متوسط همزن مخلوط کنید.
7-پوست لیموترش و تخممرغ باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید.
8-از مایه کیک را درون قالب بریزید. همه مخلوط پنیر خامهای را اضافه کنید و در سطح کیک پهن کنید.
9-بقیه مخلوط کیک را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید.
10-آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پف کند و پخته شود. تمشکها را درون کیک فرو کنید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.
11-سپس آن را ۱۰ دقیقه روی توری فر قرار دهید تا خنک شود.
12-روی آن پودر قند بپاشید و تمشک تازه (اگر موجود بود) قرار دهید و سرو کنید..
سایر نکات
این کیک برای صبح به همراه یک فنجان قهوه بسیار عالی است و میتوانید تا سه روز آن را در یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه