آموزش طرز تهیه کیک قرابیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
500 گرم آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
رنده پوست 2 عدد لیمو
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روی کیک:
عسل و یا مربا
پودر نارگیل
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. وانیل و یک پنس نمک اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کنید حدود 1 لیوان آرد بریزید و هم بزنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی پودر کاکائو و کمی آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید به خمیر سفید مجدد آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید. از هر دو خمیر نوارهای باریک و بلندی به ضخامت مداد داخل سینی فر یک خمیر ساده و یک خمیر کاکائویی کنار هم بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله روی کیک عسل و یا مربا بمالید و پودر نارگیل بپاشید و کنار بذارید خنک شود. سپس به شکل مربع برش بزنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه