آموزش طرز تهیه کیک عسلی با کشمش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
کشمش به مقدار لازم
پودر قند 1 لیوان
خامه ترش 2 لیوان
جوش شیرین قاشق چای خوری
عسل 5 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
خامه (فرم گرفته) 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا فر را روی دمای ۱۶۰درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.تخم مرغها را از چند ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا سرد یا گرم نباشند.
2-عسل را داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ شود سپس جوش شیرین را به عسل اضافه کنید ، شعله را ملایم کنید و ۱ دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.
3-تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید.
4-مخلوط عسل را کم کم به شکر و تخم مرغ اضافه کرده و آن را با دور تند همزن هم زمان مخلوط کنید
5-آرد را ۲بار الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
7-قالب کیک مناسبی را انتخاب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید و کیک را داخل فر داغ شده قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید.
8-کیک آماده شده را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
8-سپس ان را به دو قسمت تقسیم کنید.
9-خامه ترش،خامه فرم گرفته و پودر قند را مخلوط کرده و لا به لای کیک بزنید.
10-روی خامه مقداری کشمش ریخته و لایه دوم را قرار دهید.
11-روی کیک را با مقداری شکلات و خامه فرم گرفته و کشمش تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه