آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شیر اسفنجی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شیر اسفنجی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 16 نفر

آرد 2 پیمانه
شکر1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
تخم مرغ متوسط 4 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار میگذاریم

2-زرده و سفیده را جدا میکنیم سفیده را با دور تند همزن در یک جهت بخوبی میزنیم تا نیمه پفکی شود .

3-در ادامه نیمی از شکر را میافزاییم و کمی میزنیم تا شکر حل شود.سفیده را موقتا به یخچال انتقال میدهیم

4-زرده وانیل و مابقی شکر را با دور متوسط آنقدر میزنیم تا سفید و غلیظ شود.

5-در ادامه دور همزن را آهسته کرده روغن و سپس شیر را میریزیم و یک دور ۱۰ثانیه ای میزنیم

6-آرد و بکینگ پودر را روی زرده ها الک کرده و ترکیب میکنیم.اگر احساس کردیم مواد بخوبی ترکیب نشده بکمک همزن یک دور پنج ثانیه ای مواد را با دور بسیار کند میزنیم

7-در انتها مواد ترکیب شده را به سفیده افزوده و با کمک لیسک به آرامی ترکیب میکنیم

8-مواد را در قالب سایز ۲۵ ریخته و درون فر زمان ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ قرار میدهیم

سایر نکات

مدت زمان پخت و دمای انتخابی بستگی به نوع فر دارد،اما تایم معمول ۱۷۵درجه و زمان آن حدود ۵۰دقیقه میباشد. این کیک بافت کاملا اسفنجی و نرمی خواهد داشت و تفاوتش با کیک اسفنجی معمولی در میزان روغن آن است که کیک را کمی چرب تر و سنگین تر میکند.همچنین شیر که جزو ترکیبات اصلی این کیک میباشد جایگزین آب جوش است،اما احتیاجی به داغ کردن آن نیست
طرز تهیه کیک شیر اسفنجی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی