آموزش طرز تهیه کیک شیره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ……………… 250 گرم
شکر …………….. 200 گرم
وانیل ……………. 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ ……….. 5 عدد
آرد ……………….. 450 گرم
بیکینگ پودر ……. 1 قاشق چای خوری
شیر ……………… 100 میلی لیتر
.
مواد لازم روی کیک:
آلو قرمز …………. به مقدار دلخواه
مغز گردو ………… به مقدار دلخواه
.
مواد لازم شربت کیک:
شکر ………………. 250 گرم
آب …………………250 میلی لیتر
پودر دارچین …….. 3 قاشق چای خوری .
طرز تهیه
کره ی هم دما با اتاق را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی می ریزیم و به وسیله ی همزن برقی خوب می زنیم تا کرم مانند شود. تخم_مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را با همزن برقی خوب می زنیم تا همه ی مواد کاملا به خورد هم برود و این کار را تا اضافه کردنِ آخرین تخم مرغ ادامه می دهیم. آرد و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری الک می کنیم و مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر شیر را به آرامی به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را درون قالبی با اندازه های 20 در 30 سانتی متر که داخل آن را چرب کرده ایم، می ریزیم. آلو های قرمز تمیز را از وسط نصف کرده و هسته های آن ها را جدا می کنیم و آلوها و مغز گردو ها را روی خمیر می چینیم. قالب را به مدت 30 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی شربت کیکِ شیره ای ، آب و شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط می کنیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا شربت به جوش آید سپس پودر دارچین را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت روی شعله ی کم اجاق قوام پیدا کند و غلیظ شود. وقتی که روی کیک طلایی شد، آن را از فر خارج کرده و نیمی از شیره ی دارچینی غلیظ را روی تمام سطح کیکِ درونِ قالب می ریزیم و دوباره قالب را به مدت 15 دقیقه درون فر قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و نیمی از شربت باقی مانده را روی تمام سطح کیک می ریزیم و بقیه ی شربت را برای زمان سرو کیک نگه می داریم. بعد ازاین که کیک خنک شد آن را برش زده و سطح هر برش را به شربت آغشته می کنیم تا کاملا جلا پیدا کند سپس سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه