آموزش طرز تهیه کیک شیره انگور و زنجبیل و دارچین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف استکان شیره انگور(حدود 1/4 پیمانه)
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 استکان شیر(حدود 1/2 پیمانه)
100 گرم کره
100 گرم خامه
رنده پوست 1 پرتقال
رنده پوست 1 لیمو
10 گرم بکینگ پودر
2 لیوان بعلاوه 1 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین، کره رو آب کنین و ولرم کنین و اضافه کنین، خامه، شیر و شیره انگور رو هم اضافه کنین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد و بکینگ پودر رو که الک کردین باهم رو اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین. داخل قالبتون که روغن مالیدین و آرد پاشیدین بریزین و 40-45 دقیقه در فر گرم شده 170 درجه بپزین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه