آموزش طرز تهیه کیک شیرنارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
شیر 1 پیمانه
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3 عدد
عسل 1 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-آرد و نشاسته ذرت و ب پ رو مخلوط و ۳ مرتبه الک میکنیم و کنار میذاریم؛
2-شیر روی حرارت گرم میکنیم وقتی داغ شد در حالی که هنوز جوش نزده پودر نارگیل و عسل رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هممیزنیم تا آروم بجوشه و کمی غلیظ بشه؛ بعد از رو حرارت برمیداریم و کنارمیذاریم تا باقی کارارو انجام میدیم کمی خنک بشه؛
3-تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت چند دقیقه با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کاملا کشدار بشه؛
4-در اینمرحله مخلوط شیرنارگیلی که درست کردیم رو به مایه کیک اضافه میکنیم کمی که هم زدیم روغنمایع رو میریزیم و چندثانیه دیگه هم میزنیم؛
5-همزن رو روی دور کند قرارمیدیم و مخلوط آردی رو کمکم به مواد اضافه میکنیم همین که آرد گلوله نباشه کافیه و همزن رو خاموش میکنیم؛
6-مایه کیک را درون قالب دلخواهی که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و درفر به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم؛(دمای فر بستگی به نوع فر داره؛معمولا بین۱۶۰ تا ۱۸۰درجه تنظیم میشه)
7-بعد از مدت زمان گفته شده با خلال کیک رو تست میکنیم اگه بهش نچسبید کیک پخته و آماده سرو هست؛ وقتی کیک خنک شد به دلخواه تزئین و سرو میکنیم؛ نوش جان
سایر نکات
این کیک به دلیل داشتن میزان کم آرد و همچنین وجود نشاسته ذرت فوق العاده پوک و پنبه ایه؛
طعم نارگیل توی مزه کیک غالبه و علاوه بر این میزان کم شکر اونو نسبت به باقی کیک ها تو اولویت مصرف قرار میده؛
برای روی کیکمیتونین گاناش تهیه کنین و روی کیک بریزید هرچند که به تنهایی هم فوق العاده خوشمزست؛در حدی بیش از تصور!!!
امیدوارم امتحانش کنین و لذتشو ببرید??
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه