آموزش طرز تهیه کیک شکلات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آب 1 فنجان
آرد 220 گرم
کره (قطعه قطعه شده) 225 گرم
پودر کاکائو (پودر کاکائو تلخ) 85 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
خامه ترش 115گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه شکلاتی به مقدار لازم
شکر 340 گرم
طرز تهیه
1-فر رو روشن کرده و حرارت رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
2-دو تا قالب کیک (گرد) رو با کره چرب میکنیم و کاغذ پوستی کفشون قرار میدیم (از کره اضافه بجز مقداری که تو مواد اولیه ذکر شده استفاده میکنیم).
3-تو یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، پودر کاکائو، شکر قهوه ای، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم.
4-تو یه ماهی تابه کوچیک یا شیر جوش کره و آب رو قاطی کرده روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد. وقتی کره ذوب شده و ترکیبمون به جوش اومد از رو حرارت برش میداریم و به ترکیب آردمون اضافه میکنیم.
5-با همزن برقی مخلوطشون میکنیم و زمانیکه مخلوط شدن تخم مرغ، خامه ترش و وانیل رو اضافه میکنیم. مجددا با همزن برقی هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و ترکیب یکدستی داشته باشیم.
6-مایه کیک بدست اومده رو بطور مساوی تو قالبهای کیکمون میریزیم و بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه تو فر میذاریم تا کیکمون آماده بشه. بعد از اینکه از فر بیرونش آوردیم اجازه میدیم ۲۰ دقیقه تو قالب خنک بشه و بعد از قالب جداش میکنیم تا کاملا خنک و برای تزئین آماده بشه.
7-برای تزئین از خامه شکلاتی استفاده میکنیم و یکی از کیک ها رو کاملا با خامه (به اندازه دلخواهمون) میپوشونیم و روش هم کیک دوم رو میذاریم و مجددا با خامه پوشش میدیم.
سایر نکات
کیک شکلات
سایر نکات
برای تست اینکه کیک آماده شده میتونیم یه خلال دندون رو تو کیک فرو کنیم و اگر تمیز (بدون چسبیدن خمیر به خلال دندون) خارج شد یعنی کیک پخته و آماده شده
اگر دو تا قالب کیک ندارید میتونید از یک قالب دوبار استفاده کنید و یا از یک قالب برای کیک ضخیمتر استفاده کنید و بعد از پخت به دو قسمت یا بیشتر طبق سلیقه تون برشش بدید. البته توجه کنید که زمان پختش بیشتر میشه چون لایه کیک ضخیمتره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه