آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی شماره دو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
168 گرم کره، همدمای اتاق
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
1/4 پیمانه یا 58 گرم خامه ترش یا ماست شیرین
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
226 گرم شکلات ترجیحا آلمانی،آب شده
4 تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
2ونیم پیمانه یا 325 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
3/4 پیمانه یا 180 میلی لیتر باترمیلک همدمای اتاق(طرز تهیش کامنته)
1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر آب همدمای اتاق
–
برای فیلینگ نارگیل و گردو :
6 زرده تخم مرغ
340 گرم شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه(طرز تهیش کامنته)
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
168 گرم کره
3 پیمانه یا 255 گرم نارگیل رنده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده
1 و 1/4 پیمانه گردو خرد شده
–
برای فراستینگ شکلاتی :این مقدار خیلییی زیاده و من پیشنهاد نمیکنم، فراستینگ
شکلاتیه اولی بهتره
336 گرم کره
1 و 1/4 پیمانه یا 237 گرم روغن قنادی (شرتنینگ) یا همونقدر کره
9 و 3/4 پیمانه یا 1121 گرم پودر قند
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 و 1/4 پیا 123 گرم پودر کاکائو
60-75 میلی لیتر شیر
طرز تهیه
3 تا قالب 23 سانتیمتری کاغذ روغنی بزارین و فر رو دمای 176 درجه بزارین.
برای کیک،کره و شکر رو با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، حدود 3-4 دقیقه. خامه ترش و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد شکلات آب شده بعد زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، مخلوط کمی سفت بنظر میاد.مواد خشک رو با همزن دستی بزنین، در کاسه ای دیگه هم باترمیلک و آب رو مخلوط کنین، حالا نصف مواد خشکو به مایع کیک اضافه کنید و مخلوط کنین، مایع سفت میشه، بعد به آرامی مخلوط باترمیلک و آب رو اضافه کنید و مخلوط کنین، زیاد نه، بقیه مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا فقط مخلوط شن. در طرف دیگه با همزن و کاسه خشک و بدون چربی، سفیده هارو بزنین تا فرم بگیرن، بعد 1/3 سفیده رو به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیشو اضافه کنید و زیرو رو کنین. 23-25 دقیقه بپزین تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها.
برای فیلینگ نارگیل و گردو، در قابلمه بزرگی، زرده ها، شیر تبخیر شده و وانیل رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن، شکر و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم حدود 12-15 دقیقه بپزین تا غلیظ شه مثل پودینگ و رنگش قهوهای طلایی شه.از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه