آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی با سس فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی با سس فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

شیر 1 پیمانه
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر فندق بو داده 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
نمک 1 پنس

مواد لازم سس :

شکر 1/4 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر فندق قاشق غذا خوری
وانیل‏ کمی
روغن مایع 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-قبل هرکاری تخم مرغ و شیر رو به دمای محیط برسونید،فر رو هم یه ربع زودتر روشن کنین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد

2-تمام مواد خشک جز وانیل رو با هم مخلوط کرده و حتما سه بار الک کنین.

3-تخم مرغها ،شکر و وانیل رو حدودا ۷دقیقه با دورتند بزنید تا موادتون پفدار وحجیم بشه بعد شیر وروغن رو به نوبت اضافه کنین ویک دقیقه با همزن بزنید.

4-حالا همزن رو خاموش کنید ودر سه مرحله آرد رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید.

5-بعد در قالبی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید وچرب کردید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه بزارید پخته شه.

6-شکر و آب و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و روی گاز گذاشته،وقتی شروع به جوشیدن کرد،پیچ گاز رو کم کرده دو دقیقه میزاریم جوش ریز بخوره،بعد پودر فندق و وانیل و روغن رو اضافه کرده و هم زده خاموش میکنیم و بعد روی کیک میدیم.
طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی با سس فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی