آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی با سس فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شیر 1 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر فندق بو داده 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
نمک 1 پنس
مواد لازم سس :
شکر 1/4 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
پودر فندق قاشق غذا خوری
وانیل کمی
روغن مایع 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-قبل هرکاری تخم مرغ و شیر رو به دمای محیط برسونید،فر رو هم یه ربع زودتر روشن کنین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد
2-تمام مواد خشک جز وانیل رو با هم مخلوط کرده و حتما سه بار الک کنین.
3-تخم مرغها ،شکر و وانیل رو حدودا ۷دقیقه با دورتند بزنید تا موادتون پفدار وحجیم بشه بعد شیر وروغن رو به نوبت اضافه کنین ویک دقیقه با همزن بزنید.
4-حالا همزن رو خاموش کنید ودر سه مرحله آرد رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید.
5-بعد در قالبی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید وچرب کردید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه بزارید پخته شه.
6-شکر و آب و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کرده و روی گاز گذاشته،وقتی شروع به جوشیدن کرد،پیچ گاز رو کم کرده دو دقیقه میزاریم جوش ریز بخوره،بعد پودر فندق و وانیل و روغن رو اضافه کرده و هم زده خاموش میکنیم و بعد روی کیک میدیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه