آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی سرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
یسکویت لیدی فینگرز (از وسط نصف شده) 12 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر شکر 450 گرم
کره (نرم شده) 115 گرم
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شده) 3 عدد
شکلات (شیرین) 115 گرم
آب 12 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-تو یه ماهی تابه متوسط، روی حرارت شعله متوسط، شکلات، کره و آب رو مخلوط میکنیم و به هم میزنیم تا ذوب بشه. زرده های تخم مرغ رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه.
2-سفیده تخم مرغ رو تو یه ظرف جداگانه هم میزنیم تا سفت بشه و کنار میذاریم.
3-وقتی مایه شکلاتیمون خنک شد، کم کم شکر رو به ترکیب موادمون اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا ترکیب بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم و ترکیب بدست اومده رو به سفیده تخم مرغ اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
4-بیسکوییت های لیدی فینگرز رو دور تا دور قالب مورد نظرمون میچینیم و مواد رو با قاشق، کم کم تو قالب میریزیم.
5-قالب رو ۴ تا ۲۴ ساعت تو یخچال میذاریم تا کیکمون آماده سرو بشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه