آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی ساده بهمراه دو لایه خامه و گاناش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
وانیل
بیکینگ پودر
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۱ و نیم الی ۲ پیمانه
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
برای لایه دوم
خامه فرم گرفته و یا ۱ بسته کرم شانتی که با ۱ پیمانه شیر فرم دادین
برای لایه سوم
خامه فرم گرفته بعلاوه نوتلا و یا ۱ بسته کرم شانتی که با ۱ پیمانه شیر فرم دادین و ۳ قاشق غذاخوری نوتلا اضافه کردین
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو حداقل ۵ دقیقه با همزن بزنین و بقیه مواد و اضافه کنین و بزنین. مواد خشک هم جداگانه مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنین. در داخل پیرکس مربع که چرب کردین بریزین و در فر شده ۱۷۵ درجه بپزین، نگفته بود چقدر. اونقدر که تکون دادنی وسطش تکون نخوره و خلال چوبی تنیز در بیاد از وسط کیک.
بعد که کیک کیک سرد شد، با ۱ پیمانه شیر ولرم خیس کنین بعد روش خامه فرم گرفته بدین. بعد روی اونم مقداری نوتلا به خامه فرم گرفته اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه دوم بدین. بعد ۱ ساعت بزارین یخچال.
برای گاناش هم، خامه رو گرم کنین و روی تکه های شکلات بریزین و مخلوط کنین.
گاناش هم روی لایه سوم بریزین و ۱ ساعت بزارین یخچال.
✔ نکته
میتونین بجای خامه از پودینگ استفاده کنید، فقط باید پودینگ وانیلی روش یک سلفون بزارین تا به سطحش بخوره یا مدام هم بزنین تا سرد (ولرم) بعد روی کیک بدین و ۱ ساعت بزارین یخچال بعد پودینگ شکلاتی هم همینطور روی اون بریزین و بدین یخچال و بعد گاناش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه