آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه گاناش و سس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه گاناش و سس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

3 تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکر قهوه ای
۱۰۰ گرم کره آب شده
۱۶۰ گرم شیر
۱۷۰ گرم آرد
۳۵ گرم پودر کاکائو
۴ گرم بکینگ پودر
۱ پنس نمک
وانیل

برای گاناش شکلاتی برای بین لایه ها:
۲۰۰ گرم شکلات
۲۰۰ گرم خامه صبحانه

برای سس شکلاتی:
۲۰۰ گرم شکلات
۱۸۰ گرم خامه صبحانه
۴۰ گرم گلوکز یا ۲۵ گرم عسل
۳۰ گرم کره

طرز تهیه

مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین ، تخم مرغ ها و شکر رو حدود ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنین تا پفی شه ،کره آب شده و سرد شده، وانیل و شیر رو اضافه کنین ولی مخلوط نکنین.
بعد ازینکه مواد خشک رو اضافه کردین با لیسک زیرورو کنین تا مخلوط یکدستی بشه، بعد داخل قالبتون که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۰-۴۵ دقیقه بپزین .
برای گاناش یا کرم بین لایه ها، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و روی شکلات های خرد شده بریزین و مخلوط کنین بعد روش سلفون بزارین طوریکه سطحش بخوره و حدود ۱ ساعت بزارین یخچال .
دربیارین از یخچال و با همزن اونقدر بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه، زیاد لازم نیس فرم بگیره.
برای سس هم، خامه و عسل یا گلوکز رو گرم کنین و روی شکلات های خرد شده بریزین و مخلوط کنین بعد کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
کیک کاملا سرد شده رو به سه لایه ببرین و بینشون گاناش بدین و رپش سس بریزین و تزیین کنین .
متاسفانه فقط این عکس بودش.
منتظر دستورهای دیگه ازین پیج های روسی باشین
طرز تهیه کیک شکلاتی بهمراه گاناش و سس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی