آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک شکلاتی با پوره کدو تنبل و خامه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با پوره کدو تنبل و خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
4 تخم مرغ
3/4 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 لیوان آرد
(این کیک روغن و بکینگ پودر نداره، شما خواستین از یک دستور دیگه کیک شکلاتی درست کنین و فقط از دستور پوره این کیک استفاده کنین)

برای پوره کدو تنبل:
1ونیم کیلوگرم کدو تنبل
2 لیوان شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
نصف لیوان پودر بیسکویت مادر
دارچین

برای خامش:
1 بسته کرم شانتی(پودر خامه فرم گیرنده)که با 1 لیوان شیر هم زدین تا فرم بگیره یا خامه ایکه از قنادی خریدین
1 لیوان گردو خرد شده

طرز تهیه

تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین، آرد و پودر کاکائو رو هم با هم الک کنین و اضافه کنین و مخلوط کنین و در قالبتون که روغن مالیدین و آرد پاشیدین بریزین و در فر گرم شده 150 درجه بپزین.
کدو تنبلهارو که پوستشونو کندین و کوچک کوچک کردین رو با شکر داخل قابلمه بپزین و بعد ازینکه ولرم شد، له کنین(پوره کنین)،پودر بیسکوییت هارو اضافه کنین و مخلوط کنین.(خواستین مقداری دارچین هم اضافه کنین).
کیک رو به 3 لایه تقسیم کنین، به لایه اول پوره کدو تنبل بمالین،گردو بریزین بعد خامه فرم گرفته بمالین.لایه دوم هم همین کارو کنین.
اطراف کیک رو با پوره کدو تنبل بپوشونین و با گردو ، دارچین ، خامه فرم گرفته و … تزیین کنین.
طرز تهیه کیک شکلاتی با پوره کدو تنبل و خامه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی