آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی با سس نسکافه و کرم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
300 گرم آرد
1ونیم پیمانه پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین)
5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
10 گرم بکینگ پودر
3 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
4 تخم مرغ
1 پیمانه شیر
روغن مایع (اختیاری)(دستور روغن مایع نگفته، بخاطر اینکه اگه این کیک نرم باشه ، سس رو ریختنی خمیر میشه.اگه سس نمیخوایین بزنین، تخم مرغ 3 تا بزنین، روغن مایع، حدود نیم پیمانه بزنین ،پودر شکر رو کمتر کنین و آرد هم کمتر کنین)
–
برای کرم:
1 تخم مرغ
5 قاشق سوپ خوری شکر
نیم لیتر شیر
3 قاشق سوپ خوری آرد ویا نشاسته
پوست 1 لیمو یا پرتقال رنده شده
حدود 200 گرم پنیر ماسکارپونه
–
برای سس:
50 گرم کره
150 گرم پودر شکر(خودتون کم یا زیاد کنین)
حدود 1/2 پیمانه آب گرم
2 قاشق سوپ خوری نسکافه
1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
فندق یا بادام پرک
مقداری شکلات آب شده
طرز تهیه
آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل و پودر شکر رو مخلوط کنین و الک کنین، در ظرفی دیگه، شیر و تخم مرغ هارو بزنین، مواد خشکم اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.(بنظر من شما بجای این کارها، مواد خشک بجز پودر شکر رو با هم مخلوط کنین و الک کنین و بعد تخم مرغ هارو با پودر شکر خوب بزنین،بعد اگه میخوایین روغن بزنین، اضافه کنین و کمی دیگه با همزن بزنین و بعد در 3 مرحله مواد خشک و شیر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین).کیک رو در قالب کمربازشو 22-24 سانتیمتری بریزین که قبلا روغن مالیدین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 30 دقیقه بپزین. بعد از فر دربیارین و وقتی هنوز گرمه، سس رو روش بریزین و اونجور بزارین سرد شه.
برای سس، نسکافه رو داخل آب جوش حل کنین، بقیه موادم اضافه کنین و مخلوط کنین.
برای کرم،همه مواد بجز پنیر رو داخل قابلمه بریزین و روی شعله بپزین تا غلیظ شه، از روی شعله بردارین و هم بزنین تا سرد شه.برای اینکه روش پوسته نبنده، بعضا هم بزنین، بعد که سرد شد، پنیر رو اضافه کنین و با همزن بزنین.
کیک که سرد شد، به دو لایه تقسیم کنین و کرم رو وسطش بمالین و روش سس شکلاتی حاضری بدین و با بادام پرک تفت داده شده تزیین کنین.زهراجون_شکلاتی زهراجون_کیکها
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه