آموزش طرز تهیه کیک سیب کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 12نفر
آرد کامل 3 پیمانه
شکر 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
سیب زرد درشت، پوست کنده و ریز شده (حدود ۵ پیمانه) 4 عدد
تخم مرغ درشت 3 عدد
روغن گیاهی 1/2 پیمانه
خامه ترش 1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 عدد
آب پرتقال 1/3 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری
شکر برای سیب 1/4 پیمانه
سس کارامل:
شکر 1/2 پیمانه
شیره ذرت 1/2 قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
گردو 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1/2 قاشق چای خوری
نمک کمی
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
2-قالب شکلدار را با کره چرب و داخل آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
3-آرد، ۱ ۱/۳ پیمانه شکر، یک قاشق چایخوری ادویه پای، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید.
4-سیب های خرد شده را به همراه بقیه شکر اضافه کنید و کنار بگذارید.
5-در کاسه ای دیگر، تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس خامه ترش، آب و پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را داخل مخلوط آرد بریزید با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
6-حدود نصف پیمانه از سیب ها را با کفگیر سوراخدار بردارید و کف قالب بریزید و ۱/۳ مواد را روی آنها خالی و همین ترتیب را تا انتها حفظ کنید.
7-حدود یک ساعت و ۱۵ دقیقه کیک را داخل فر بپزید تا روی آن طلایی و داخلش کاملا پخته شود. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
8-در این فاصله سس کاراملی را آماده کنید. شکر، شربت نشاسته ذرت، دو قاشق غذاخوری آب را داخل قابلمه کوچک بریزید و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ و رنگ آن کاراملی شود.
9-قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه، گردوهای خرد شده، وانیل و کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید. پس از خنک شدن، آن را به آرامی روی کیک بریزید.
10بهتر است این کیک یک روز پیش از سرو آماده شود تا سس به خورد کیک برود و شکل زیباتری پیدا کند.
سایر نکات
در فصل سرما هیچ چیز به اندازه یک کیک سیب کاراملی با چای گرم نمیچسبد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه