آموزش طرز تهیه کیک سیب با سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 1.5 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
گردو خردشده 1/4 پیمانه
سیب زرد نگینی خردشده 2 پیمانه
مواد لازم سس :
شکر 1 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
آب جوش 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-اول پودر قند و روغن رو باهم مخلوط میکنیم. به مدت ۷دقیقه هم میزنیم تا یکدست شود، بعد تخم مرغ ها را دانه دانه و بافاصله اضافه میکنیم. بعداز آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید. و بعد شیر را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد.
2-بعد سیب های نگین شده را اضافه کرده و در اخر آرد را با الک اضافه میکنیم و بعد گردوها ی خرد شده رااضافه و بالیسک مخلوط میکنیم.
3-بعد در قالب چرب شده و کاغذ انداخته در فر ۱۸۰درجه ب مدت ۴۵دقیقه بستگی به حرارت فر دارد. وقتی پخت میذاریم خنک بشه بعد سس کارامل رو روی کیک میریزیم
4-طرز تهیه سس مخصوص ( سس کارامل) :ابتداشکر رو توی ماهیتابه بزرگ میریزیم با شعله ی کم و شعله پخش کن میزاریم که شکر کمی کرم رنگ رو به قهوه ای شود اصلا هم نمیزنیم. . بعد که قهوه ی شد. (یه مقدار زمان میبره که قهوهای بشه)شعله پخش کن رو برداشته و شعله را زیاد کرده حواستون باشه نسوزه.
5-بعد کره رو اضاف میکنیم تند تند هم میزنیم که کارامل نبنده (در حین هم زدن ابتدا مواد سفت و غلیظ هست ولی به مرور خواهید دید ما مواد شل و رقیق میشوند.)
6-وبعد آب جوش رو اضاف میکنیم و تند تند مخلوط میکنیم. تا کمی سس خودشو بگیره. (کم کم آب را اضافه کنید و مدام هم بزنید.اگر مواد گلوله شد اصلا نگران نشوید هم بزنید آب میشه و درست میشه فقط تند تند هم بزنید مواد کف میکند اصلا نگران نباشید بعد خاموش کردن حرارت ، تمام کف ها از بین میرود )نباید سس خیلی سفت و خیلی رقیق بشه. حد متوسط. سس اماده است.
7-اگه دیدی وقتی سس کمی سفت شد کمی آب ریخته و کمی سس رو رقیق کنید. وقتی که سس خنک شد روی کیک ریخته و کیک رو با خلال یا پودر پسته تزیین کنید.
سایر نکات
سیب ها پوست گرفته و نگيني ریز کنید
دقت کنید زیاد درشت نباشه
برای این کیک از قالب گرد ساده 18 تا 20 سانت
قالب مستطیلی 20 در 20 سانت
و قالب لوف 28 در 10 سانت میتوانید استفاده کنید.
نکته مهم راجع به این سس این هست کلا باید بالا سرش باشید و از مرحله دوم به بعد فقط باید هم بزنین ، یک لحظه گاز را رها کنید این سس میسوزد و تلخ میشود پس دقت کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه