آموزش طرز تهیه کیک رولی موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب ولرم
1 استکان شکر(استکان کمرباریک ترک، 70 گرم) + 1 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
از 1 لیوان به اندازه 2 بند انگشت کمتر آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت یا گندم)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای کرم:
1 پاکت کرم شانتی (75 گرم همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده )
1 لیوان خامه صبحانه تازه و یا شیر
برای وسط کیک:
2 عدد موز
.
طرز تهیه
کرم شانتی را با 1 لیوان شیر و یا با خامه هم زده داخل یخچال قرار دهید(میتوانید از خامه آماده استفاده کنید). مقداری از کرم شانتی برای روی آن میباشد جدا کردن آن را فراموش نکنید.
تخم مرغ، آب ولرم و شکر را داخل ظرفی بریزید و تا زمانیکه رنگش سفید شود با دور تند همزن برقی، حدود 5 دقیقه هم بزنید.
سپس وانیل را اضافه کنید. کار همزن برقی تمام است.
آرد، بکینگ پودر و نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کرده و الک کنید.
مواد آردی الک شده را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک و بدون اینکه پف مواد گرفته شود از پایین به سمت بالا هم بزنید.
داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را روی کاغذ روغنی بطوریکه از کناره ها به اندازه 1 سانتیمتر جای خالی بماند پهن کنید و با یکی دو بار روی میز کوبیدن حباب های هوا را خارج کنید.
داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده دقیقا در 10_12 دقیقه میپزد.
کاغذ روغنی دیگری را در ابعاد کمی بزرگتر ببرید و روی آن 4 قاشق غذاخوری پودر قند بپاشید و یا الک کنید.
کیک اسفنجی که از فر خارج کردید بعد از 2_3 دقیقه، روی کاغذ روغنی دوم برگردانید.
کاغذ روغنی را که روی آن مانده جدا کنید و همراه با کاغذ روغنی پایینی بصورت رول بپیچید.
میتوانید با حوله کمی نم دار و یا با پارچه آشپزخانه بپیچید و کنار بذارید سرد شود.
کیک اسفنجی سرد شده را باز کنید و کرم را روی کیک بصورتیکه همه جای آن را بگیرد بمالید.
موزها را در قسمت کناری کیک و در کنار هم بچینید با دقت رول کنید. و بصورت دلخواه تزئین کنید!
بعد از اینکه 2_3 ساعت داخل یخچال نگه داشتید برای سرو حاضر است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه