آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رولی موز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رولی موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم)
1.5 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 قاشق غذاخوری آب ولرم
نمک به مقدار خیلی کم (نوک انگشت)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای کرم آن:
2 لیوان شیر
2.5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

برای وسط آن:
2 عدد موز

برای روی آن:
پسته
انار

طرز تهیه

ابتدا مواد لازم برای تهیه کرم را داخل قابلمه متوسطی بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا زمانیکه بجوشد مدام هم بزنید. بعد از اینکه جوشید از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. تا کرم سرد شود کیک را حاضر کنید. سفیده و زرده تخم مرغ های در دمای اتاق را در دو ظرف جدا کنید. سفیده تخم مرغ را با نمک، با دور تند همزن برقی 5 دقیقه هم بزنید. زرده را با شکر 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید آب ولرم را به زرده تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید، مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را با هم به وسیله قاشق چوبی(یا لیسک)مخلوط کرده هم بزنید و مواد دیگر را اضافه کرده هم بزنید و مایه کیک را حاضر کنید و روی سینی فر مربعی کاغذ روغنی پهن شده بریزید همه جای آن یکسان باشد(اندازه سینی فر گفته نشده ، سینی 30×40 مناسب است). داخل فر 180 درجه 10 دقیقه بپزید. بلافاصله بعد از خارج شدن از فر کیک را با کاغذ روغنی رول کرده بپیچید روی آن پارچه انداخته به این صورت استراحت دهید. بعد از سرد شدن؛ خودش از کاغذ روغنی جدا خواهد شد. کرم سرد شده را روی تمام قسمت های کیک بمالید، 2 عدد موز کامل را در یک طرف کیک گذاشته رول کنید. روی آن را به دلخواه تزئین کنید. نوش جان
طرز تهیه کیک رولی موز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی