آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رولی سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رولی سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (‌5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1.5 لیوان آرد
مواد لازم برای داخل رول:
5 عدد سیب (بزرگ)
نصف لیوان شکر
1 استکان گردو (خرد شده)
1 قاشق مربا خوری دارچین

طرز تهیه

ابتدا سیب ها را رنده کنید و داخل ماهیتابه همراه با شکر و دارچین تا وقتی که آب سیب کشیده شود تفت بدید. سپس از روی اجاق بردارید و گردو را اضافه کنید.
برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید بقیه مواد را اضافه کنید وانیل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل سینی فر مربع شکل کاغذ روغنی بندازید و ابتدا مخلوط سیبی را بریزید و به طور یکنواخت با لیسک پخش کنید. مایه کیک را روی مخلوط سیبی بریزید و در فر 170 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید.
کیک پخته شده را روی کاغذ روغنی تمیز برگردانید و کاغذ روغنی رویی را با دقت جدا کنید وقتی که کیک هنوز گرم است بلافاصله رول کنید صبر کنید به این شکل خنک شود. بعد از خنک شدن روی کیک پودر قند بپاشید و به اندازه دو انگشت ببرید و سرو کنید. ❣نکته: اگر کیک را بلافاصله سرو نمی کنید پودر قند را در زمان سرو بپاشید .
طرز تهیه کیک رولی سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی