آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک رولی بیسکوییتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک رولی بیسکوییتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
100 گرم کره آب شده و سرد شده
1 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ آب شده (به دلخواه)

برای داخل کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید ، با 1 لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد، یا میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)
1.5 لیوان پودر نارگیل

برای روی کیک:
شکلات آب شده یا سس شکلاتی

طرز تهیه

بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید و داخل ظرفی بریزید. وانیل ، کره آب شده و سرد شده و شیر را به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید. شکلات آب شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه قنادی استفاده کنید) پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید و شکل مستطیل بدید روی مواد بیسکوییتی سلفون بکشید و با وردنه باز کنید. مخلوط خامه و نارگیل را روی مواد بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش و صاف کنید. سپس با کمک سلفون از قسمت عرض مستطیل رول کنید و با سلفون بپوشانید. در یخچال بذارید تا سرد شود. سپس بیرون آورید و شکلات آب شده را روی کیک بریزید
طرز تهیه کیک رولی بیسکوییتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی