آموزش طرز تهیه کیک رنگینک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۷۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 2 کیلوگرم
آرد گندم 1/2 لیوان
آرد کیک 1 لیوان
آرد نخودچی 1/2 لیوان
روغن جامد 2 لیوان
پودر هل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
گردو 1 لیوان
بیسکویت پتی بور (پودر شده) 1 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا آردها رو با روغن قاطی کردم و روی شلعه متوسط ،حدود ده دقیقه تفت دادم
2-بعد پودر هل و دارچین رو بهش اضافه کردم و هم زدم،شعله رو خاموش کردم و میگذاریم تا کمی خنک شود
3-بعد هسته خرما ها رو در آوردم و با دستم له کردم و پودر بیسکویت رو به خرما اضافه کردم و هم زدم تا خوب مخلوط بشن
4-بعدکف قالب فلزی کیک سایز ۱۸رو پلاستیک بزرگ گذاشتم که تا بالای قالب پلاستیک بیاد، بعد نصف خرما رو گذاشتم کف قالبم و صاف کردم و نصف گردوها رو پخش کردم روش
5-بعد مواد آردیم که کمی خنک شده رو ریختم روی خرما و ۱ ساعت گذاشتم توی فریزر
6-بعد که کامل بست،در آوردم و بقیه گردوها رو ریختم روی مواد آردیم و بقیه خرما رو به اندازه قالب پهن کردم و گذاشتمش روی گردو و بادستم فشرده کردم که کاملا لایه ها بهم بچسبن،بعدبا کمک پلاستیک از توی قالبم در آوردم ودر ظرف سرو گذاشتم و به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه