آموزش طرز تهیه کیک دارچین و شکلات قالبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰د دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کره نرم شده 1/2 فنجان
شیره قند 1/2 فنجان
شکر قهوه ای 3/4 فنجان
تخم مرغ بزرگ (کمی زده شده) 2 عدد
شیر 1/4 فنجان
آرد 1 فنجان
پودر کاکائو (شیرین نشده) 1/2 فنجان
جوش شیرین 3/4 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
ادویه 1/4 قاشق چای خوری
جوز 1/4 قاشق چای خوری
خرده شکلات (کم شیرین 3/4 فنجان
برای رویه :
شکر قنادی (الک شده) 1 فنجان
خامه (پر چرب) 5 قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل 1/4 قاشق چای خوری
سایر نکات
1-فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۲ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب کیک تو خالی ۲۲ سانتی متری را با کره یا اسپری آشپزی چرب کنید و آرد بپاشید و کنار بگذارید.
2-کره، شیره، شکر قهوه ای و ۱/۴ فنجان آب را در یک روغن دان متوسط روی حرارت نسبتاً کم مخلوط کنید و داغ کنید.
3-مدام هم بزنید و حرارت بدهید تا کره آب شود سپس مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند و خنک شود.
4-وقتی خنک شود تخم مرغ ها و شیر را داخل مخلوط شیره بریزید و هم بزنید.
۵
5-آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک ، زنجبیل آسیاب شده، دارچین، ادویه و جوز را در یک کاسه متوسط با هم الک کنید. مخلوط آرد را به آرامی داخل مخلوط شیره بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود سپس خرده شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید.
6-خمیر را داخل قالبی که آماده کرده اید بریزید. ۳۰ دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید و بگذارید کیک در قالب بماند و کاملاً خنک شود.
7-شکر قنادی، خامه پر چرب و عصاره وانیل را با هم بزنید تا یکدست شوند و مخلوط رویه را درست کنید.
8-وقتی کیک کاملاً خنک شد آن را داخل یک بشقاب برگردانید و مخلوط رویه را قطره قطره روی آن بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
ید یکی را یکروز جلوتر درست کنید. طعم آن هم بیشتر می شود. رویه را هم می توانید یکروز جلوتر درست کنید و در یک ظرف محفوظ از هوا بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
وقتی خواستید کیک را سرو کنید مخلوط رویه را دوباره هم بزنید و در صورت لزوم باز هم خامه پر چرب یا آب اضافه کنید تا رقیق شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه