آموزش طرز تهیه کیک خیس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد سمولینا 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
آب پرتقال 1/2 پیمانه
شکر 2/3پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
پوست پرتقال رنده شده 1 عدد
مواد لازم شربت :
آب پرتقال 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کاملا پف کنه و کشدار بشه .
2-بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و بعد پودر نارگیل و آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو که ۳ بار الک کردید به مواد اضافه کنید و بادور کند همزن بزنید
3-قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید .
4-تا کیک آماده میشه شربت رو درست کنید . آب و آب پرتقال و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشه .
5وقتی کیک و شربت خنک شدن . کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت رو روی کیک بریزید
سایر نکات
آرد سمولینا رو میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید . آرد سمولینا باعث میشه چون کیکمون شربت داره کیک خمیر نشه و بافت خوبی داشته باشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه